I'm back!!


Yeah! That's right! I'm back!

Jajjemen. Landade på Visby flygplats igår måndag kl. 14:50.
Inte en människa förutom mamma, pappa och syster visste att jag skulle komma!
Har åkt runt och överraskat folk nu i två dagar! Så förbannat kul! Skulle vilja ha kort på alla uttryck jag sett de senaste dagarna! Återvänder nog efter påsk.. eller innan.. jag vet inte..

Såg ett program om överviktiga som inte kunnat skaffa barn p.g.a. sin övervikt.
Jag blev helt seriöst orolig. Dom var faktiskt inte SÅ stora dom som medverkade i programmet.
Jag menar, jag är 170 cm lång och väger 83 kg. Det kan ju inte va nyttigt! Tänk om inte jag kan få barn sen när det är dags? Sen kom jag å tänka på mig och min sambo..  Vi har ALDRIG använt något skydd, men jag har ALDRIG blivit gravid... Är inte det märkligt? Alltså.. nu kommer han ju ALDRIG i mig.. utan snarare mig.. men ändå..
Dom säger ju att det finns något som kallas försats(?), som tydligen kan göra en med barn.
Sen säger dom att det är en aning svårare att bli med barn när man gjort abort... att det kanske är därför..
Eller så har han bara dåliga simmare.. vad vet jag..
Men jag vill ju inte bli med barn NU, så just nu gör det ju inget. Men sen då...

Begravning imorgon. Min kära klasskamrat från Dagis -9:an har gått bort. Känns sorgligt. But one of us is gonna die young, som The Ark sjunger...

Tänkte jag skulle hälsa på min kära Jenny och hennes lilla nyfödda Livia. Men hur länge ska man vänta innan man hör av sig efter förlossningen? Man vill ju inte komma och störa.. Men jag vill ju bara ge henne en stor kram och en present.. sen kan jag gå igen om det är jobbigt.. Men bara få krama och gratulera... nu när jag är här..

GRATTIS!!!



Vill börja med ett stort GRATTIS, till min gamla klasskompis och nära vän Jenny Thomasson som igår pressade ut ett litet flickebarn, Livia. Grattis, Grattis igen!!! Och grattis till David också såklart!

Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att vi ska åka till Laisvall idag. Pär skulle fixa något med jobbet nu på morgonen, sen åker vi direkt!

Köpte äntligen en vårjacka igår! Skönt att slippa gå i vinterjacka.. Till å med den börjar bli för varm här uppe!
Ja just det, som vanligt funkar inte min mobil däruppe, men är det något så får ni snoka reda på Pärs mobilnummer, eftersom han har Telia.

Puss & Kram till alla!

P.S Ingen kramp ännu! =)

Första halvan av tisdagen..


Tjenixen!

Ungefär så glad är jag idag!
Vet inte riktigt vad det är med mig.
Har inte kunnat vara glad till 100% de senaste 5 åren, så det känns nästan som en ny känsla..
Tanken att kunna få ett krampanfall har alltid legat och skavt i mitt huvud, och då kan man inte vara glad.

Har faktiskt motionerat lite idag! Gick till Pärs jobb i 120 km/h. Jaa, det kändes i alla fall så..
Sen gick vi på Kina-restaurang jag och Pär.. Helt underbart! Man betalar 70 kr, och sen får man äta av allt hur mycket man vill. Helt sanslöst underbart! Och jag som älskar kinamat!

Imorgon ska vi se på lägenhet! En 3:a för 4700. Med ungdomsrabatt på 1000:-  Plus att allt ingår. El, bredband.. Ja.. allt detdär..

Ska jobba lite för Pär idag, nu när jag kan!!!

Sen vill jag gratulera mig själv till 10 hela kramplösa dygn! Grattis Emilia!! Det är du värd!

Snart operation......

Goddag kära vänner!


Goddag kära vänner!

Sitter just nu på Görans kontor. (Pärs pappa). Tänkte jag kunde berätta lite om helgens bravader...
I lördags var vi och såg hockey (södertälje - skellefteå) som förövrigt gick åt helvete. Tälje vann med 3-2.
Ja, ja.. skit i hockeyn. Pär behövde köra ut lite grejjer till sina utdelare. Så jag åkte med Göran och Cecilia hem till dom. Vi fastnade vid köksbordet med en whiskeyflaska. Sen kan ni ju kanske fundera ut hur det slutade... Men ICKE! Jo, att jag drack alldeles för mycket och vart full kanske ni kan lista ut. Men SEN gick jag hem. Pär var trött och gick och la sig, och jag blev tydligen sur på honom för det.. Jag la mig på soffan och skulle se tv å sova.. Men problemet var att jag var tvungen och blunda med ett öga för att kunna se de som var på tvn. Och blundade jag så insåg jag att allt snurrade och att jag skulle kräkas inom en snar framtid. Så vad gör Emilia då? Jo! Hon för över lite pengar från sitt sparkonto och drar ner på stan för att dricka kaffe. (mjölken var slut hemma). Dethär är alltså vid 00:30 tiden.. Taxin kommer och jag åker iväg. Pär har ingen aning om någonting.. Jag går in på Calles beställer in en Latte som var äcklig. Ser att Görans och Pärs kompis sitter å vinkar. Jag går bort till Westermark som han kallas. Där sitter han med sin flickvän. Självklart drar men in en bira, drar med på efterfest. Åker med dom hem. Tar en taxi hem. Och landar i soffan igen ca 03.00.. tror jag..  Va så förbannat bakis igår att jag trodde jag skulle dö...

Söndagen blev trots att jag var så JÄVLA bakis ganska njutbar. Fortfarande krampfri sen förra lördagen! Sug på den ni!!!! Ha ha!!!


Ska kanske ta över Pärs mammas städande här på kontoret.. Hon städar här varannan måndag och får pröjs. Gärna för mig!! Alltså på kontoret här så jobbar Pär, Pärs bror Tomas, Göran (Pärs pappa) och en tjej som heter Lena som sköter alla papper. Dessutom städar Pärs mamma Inger. Ett litet familjeföretag kan man säga..
Men nu när mina kramper verkar avta, så skulle jag mer än gärna göra något för att få lite Cash!

Åt nyss Lunch.. Är redan hungrig. Man blir ju less!!


Welcome!


And of course...

Welcome till min nya blogg! =)

Mera kramp! =I



Har vart lite strul med medicinen. Har krampat mer än vanligt, så jag ringde Umeå (Där dom har hand om mig å mina kramper). Vi höjde så jag nu äter 800 mg Tegretol om dagen istället för 600 mg. Har nu varit krampfri snart en vecka igen. Imorgon kväll har det gått en vecka!

Epilepsi-sköterskan från Umeå ringde idag. Dom har i alla fall beslutat att det BLIR operation. Allt för att ta bort hjärntumören. Operationen kommer att bli någongång i april, men det kommer att bli med ganska kort varsel, men dom skulle ordna så att jag i alla fall får veta några dagar innan så att mamma och pappa hinner komma upp. Dom vill ju vara här när allt händer.

Har beslutat mig för att åka ner till Gotland till systers och Josefinas student, den 12 Juni. På Donner. Ha ha kul! Jag pratade med min gamla lärare och rektor på telefon häromdagen. Mattias Larsson. Han är ju Systers samma sak nu, och när han märkte att jag pratade med syster i telefon så ville han absolut prata med mig på stört! Roligt tycker jag!

Vet att det blir lite mycket sjukdom å sånt skit på denhär bloggen... Men ni vill ju veta..

Nästa helg bär det av upp till Laisvall igen! Toppen!

Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0