Diarrè & Guldfiskar!

Vaknade imorse av att jag var tvungen att KUTA in på toaletten eftersom min mage hade fått för sig att det var dags för diarrè-dag idag. (Här försvann allt jag hade skrivit, men jag skriver om allt så glatt ändå!*morr*)
Som tur var hade jag tabletter hemma som stoppar just diarrè, så det gick ganska bra ändå.. Men.. Det tar ett tag innan tabletterna börjar verka, så fram tills dess fick jag sitta blixt-stilla framför tv:n. Om jag rörde mig det minsta började magen bubbla, och jag var tvungen att KUTA på toa IGEN!

På eftermiddagen vart det dock bättre, och Pär och jag bestämde oss för att gå en sväng på stan. Helt plötsligt hade vi hamnat i en djuraffär, och helt plötsligt äger vi 2 små söta guldfiskar i en skål. Sture & Rut.
Så nu slipper jag vara ensam här hela dagarna.. =)
Jag är faktiskt jätteglad för mina fiskar!

Om 2 veckor kommer mamma & pappa hit. Dom kommer hit en tisdag och sen åker vi till Umeå på onsdagen då jag läggs in. Och sen opereras jag på torsdagen. Så så ser planen ut just nu. Mina föräldrar ska alltså sova en natt här, i våran lilla lägenhet. Ja, jösses, det ska bli en intressant historia!

Nu vågar jag inte skriva mer ifall våran helt extremt konstiga dator skulle radera det!

Men puss och kram!
Från mig, Sture & Rut!

Lite, lite bakis...

Jaa.. Lite smått bakis idag.. Lite lite bara..

Har haft en helt vanlig bakisdag. UTAN bakismat! Fan vad jag är bra!

Pär ser på hockey-final å fy fan vad glad jag är att vi har en dator! Skithockey!

Hörde precis att Carro & Johan fått en liten pojk.. Så grattis! =)

Ska bli skönt med en tv-kväll i soffan. Pär ska å spela innebandy, så jag får se vad jag vill!

Ber också om ursäkt för mitt sentimentala inlägg inatt. Men det är mycket sanning som kommer fram när man är drucken...



Imorgon ska jag vara hundvakt.. Lilla Zilla kommer hit över dagen. Pärs pappa ska börja jobba imorrn efter att ha vart arbetslös ett tag, så då får Zilla vara med mig! Skönt å slippa vara ensam hela dagen!



Nu ska jag krypa ner i soffan och byta kanal! =)



Hejj på er!


Grattis Serbien!

Ja.. Det blev inte som jag hade tänkt. Det är väl det enda jag kan säga. Det fanns två alternativ, och jag sitter här, så då kan ni kanske lista ut vilket det blev.
Att karlar ska vara så jävla envisa.

Är jätteglad att Serbien vann. Låten var förbannat bra och jag laddade hem den redan i förrgår efter att jag hade hört den.

Snart operation. Dom säger att datumet blir allt säkrare ju närmare den 31:a vi kommer. Alltså, eftersom det är en akutavdelning så kan alltid andra akutpatienter komma före mig. Men ju närmare bokad dag vi kommer, desto säkrare är det att det är den dagen jag opereras.
Låter kanske märkligt att jag säger det nu, men ifall något skulle hända.. Men jag älskar er, och vilka det är, det vet ni.

Bloggar mer imorrn!
Puss!

En av årets bästa kvällar!

Ikväll är det en av årets bästa kvällar!
EUROVISION SONG CONTEST!
Jag älskar det!

Så ikväll är vi inbjudna till Pärs pappa och hans sambo. Det ska bli så himla roligt. Jag är verkligen glad att jag har fått dom in i familjen! Vi ska grilla, dricka öl å se på ESC!

Somnade ju lite senare än vanligt igår. Cirkus 00:30. Och mycket riktigt stämde min 12-timmars teori. Vaknade 12:40 idag. SANSLÖST!
Man kan inte sova HUR mycket som helst!

Får väl se om det blir någon fylleblogg ikväll.. He he..
Eller så kanske jag lyckas övertala Pär om att vi ska ha sex. Jag har ju faktiskt lyckats övertala honom en gång tidigare.. I slutet av menstider vill säga.. Mohahahaha!!

Kram & Skumbanan!

Lång dag.

Idag har det varit en lång dag. Låter kanske konstigt om jag säger att jag gick upp tidigt. Men 10 är tidigt för mig. Jag somnar här runt 23-24, sen sover jag till 11-12. Alltså i snitt 12 timmar per natt. Mycket märkligt, men jag tror att det har med medicinen å göra.

Har varit vid min typ enda Skellefteå-vän idag. Det är trevligt att umgås med Ida, men hon har ju så mycket, så man kan inte träffa henne så ofta. Men vi åt sallad och drack kaffe och pratade och det var alldeles lagom för mig!

pär är här och där rim hahahahahaha

Försöker just nu att äta lite nyttigare och lite mer regelbundet. Jävlar! vad det är svårt och jobbigt. Maten är ju okej, för jag älskar att laga mat, och att göra mat man aldrig gjort förut är mycket spännande. Idag har jag gjort Quinoasallad. Quinoa är typ som ris, men mer som någon slags böna. Väldigt gott faktiskt! Något jag starkt rekommenderar till såna som vill hålla ner på kolhydraterna! Tyvärr vill min sambo knappt smaka på det, men så är förbannat kräsen också..

Såg Chocolat nu innan jag la mig här i sängen.. Fan så sugen man blir på choklad! Och så blir man ju självklart sugen på Johnny.. Johnny Depp... Mmm..

Vet inte vad jag ska göra med mitt sockersug.. Det är fan som en drog. Jag hör mig själv försöka övertala Pär (som jag bett hjälpa mig att stå emot) att typ köpa ut godis åt mig.. Åhh.. Skulle kunna döda för att äta chokladkakan som jag bakade för någon dag sen, innan jag började med dom här idiotierna.. Ahh!!

Nu är det dags att sova.. Å inge sex ikväll heller eftersom mensen aldrig tar slut. Pär är livrädd för mens, och när den väl kommit så tar han knappt i mig på en vecka. Och då ska det vara 1 vecka exakt, för det har Pär lärt sig på tv att mens varar så länge. Sen att min är 4 dagar, det skiter han fullkomligt i!
Åh!

Godnatt!

Tadaa!!!!


Jajjemen.. Nu ligger jag hemma i min säng med laptopen på magen..
Äntligen!!!

Dagen är förövrigt en rikig pissdag.
Fick mens igår. Det regnar. Min favoritbok är utläst. Min lunch har blivit utbytt med måltidsersättning. Och Pär är inte hemma. mitt huvud värker också för den delen.
Jävligt rolig dag! DESSUTOM ringde just min KÄRA sambo och upplyste mig om vilken god lunch han ätit.. . UÄÄÄÄHHHHH!!!!!!!
image13

Ibland vill man bara sova..

Lägenheten min är i alla fall bra, balkongen är nästan på 10 kvadratmeter! Det älskar jag.. om det bara kunde bli lite varmare med. Idag är det ungefär 5 grader och regn. Hur roligt är det då!!!?
Jag tänkte inreda balkongen sen. Lägga en filtmatta på golvet och hänga upp tyger på sidorna. Och sen mina fina ljuslyktor. Det kan ju inte bli bättre!
image14

Önskar att...




Önskar att någon skickade ett litet meddelande till mig ibland. På kommentargrejjen. Ett litet bara. Ibland. Det värmer i mitt hjärta!

Imorgon åker vi till IKEA i Sundsvall. Ska hämta en bil åt Pärs Farbror. Så buss ner och bil hem.
Bussen tar 6 timmar. Så går det! 40 mil.. Mmm.. Jag längtar.
IKEA blir nog däremot bra!

Nu ska jag åka hem till min/vår FINA lägenhet som nu har kommit i ordning! LOVE!


Ses...

Hej kära vänner!




Hej kära vänner!

Ursäkta min frånvaro, har haft fullt upp HELA dagarna.
Flyttade hela förra veckan, och nu är jag på plats.
Bor numera på Morö Backe i Skellefteå.
Internet kom ju tydligen inte igång av sig självt.
Det skulle skrivas papper, skickas in, köpas sladdar m.m...
Men till nästa vecka KANSKE, och då jävlar ska det bloggas.

Har haft lite kramper igen. Dagen efter jag kom tillbaka till skellefteå satte det igång.
Så jävla jobbigt. Har i alla fall pratat med min läkare i Umeå och han ökade på min medicin lite. Så nu äter jag ännu mer medicin helt enkelt.
Har också fått tid för operation då dom ska avlägsna min hjärna höll jag på att skriva, men menar såklart hjärntumören som sitter i mitt bakhuvud. Den 2x2 cm stora saken som ligger där och gnager på mina nerver. Operationen blir i alla fall den 31 maj. Kommer att missa syrrans och Josephinas studentbal. Men jag ber till Gudarna att jag är hemma på ön till den 12 Juni då dom tar studenten. 
Mamma och Pappa kommer upp till operationen och dom ska bila. Så då tänkte jag att jag kanske skulle kunna få åka med dom ner till ön när allt är klart. 

Har inte fått mina pengar från CSN ännu. Så förbannat drygt. Först skulle dom kommit den 25:e April. Sen den 3:e maj. Så kollar jag mitt konto idag, den 3:e maj. Ditt saldo är: 11 kronor och 65 öre. Då blir man så lycklig! Så jag ringer CSN igen. Och då säger dom att dom överför mina pengar idag, så jag kan räkna med att få dom på måndag, alltså den 7 maj. 12 dagar senare än väntat!!! Blir man lycklig eller.....

Är rädd för operationen, tänk om jag blir förlamad i ena benet. Det är ju 10% risk i alla fall.
Eller tänk om något går fel och jag dör. Dom kanske råkar ta av någon nerv i hjärnan. Eller tänk om hjärtat stannar av sövningen. Det finns mycket att tänka på nu. Men jag tänker helst inte på det alls. Jag slår bort det på en gång.

RSS 2.0